World of Warcraft historie

post-thumb

World of Warcraft står som det største spil i den populære Warcraft-serie

World of Warcraft har været en ekstraordinær succes siden lanceringen i november 2004. Det har imponeret spilkritikere og har betaget millioner af spillere, der elsker den verden, som spillet har skabt. Det er ikke længere bare et spil, men er nu et ægte fænomen og et, der ikke viser tegn på aftagelse. Det er et af nøglespil i nyere tid og står som en milepælstitel for online spil.

World of Warcraft appel ligger i, at det har skabt en virkelig engagerende onlineverden. Dette massivt multiplayer online rollespil foregår i Azeroths verden, et fantastisk land der er fyldt med helte og monstre og mange andre skabninger. Spillets styrke er, at det fungerer som en oplevelse, som en verden, der eksisterer på sine egne vilkår, som du kan besøge og udforske, som du vil.

World of Warcraft er den 4. titel i serien Warcraft-spil, som har underholdt mennesker i over et årti. Serien begyndte i 1994 med spillet Warcraft: Orcs and Humans, et strategispil i realtid i Azeroth. Dette var en fin titel og en god introduktion til serien, men i virkeligheden var franchisen lige ved at komme i gang. Det bedste var stadig at komme.

Faktisk var det først i 1995 og udgivelsen af ​​det andet spil, Warcraft 2: Tides of Darkness, at serien virkelig fandt sin stemme. Warcraft 2 var et mesterværk, og det forbedrede originalen i enhver forstand. Spillet havde smuk grafik, episk historiefortælling og fascinerende, absorberende gameplay. De høje standarder for serien fortsatte i 2002 med frigivelsen af ​​Warcraft 3: Reign of Chaos. Dette var en anden klassiker og et bemærkelsesværdigt spil i sig selv. Forgængerne til World of Warcraft var alle fremragende.

Blizzard Entertainment udgav alle Warcraft-titlerne, og spillene tiltrak en enorm efterfølger. Da Blizzard meddelte, at der skulle være et 4. Spil i serien, var det naturligt, at folk var interesserede. Denne interesse intensiveredes, da det viste sig, at den nye Warcraft-titel skulle være et online multiplayer-spil. World of Warcraft ville gøre Azeroth mere interaktiv og omdefinere det som en oplevelse.

Fans af serien havde store forventninger til World of Warcraft, da det lovede at være en fantastisk og innovativ ny titel. Blizzard afholdt en beta-test for spillet i marts 2004 og gav udvalgte spillere en forhåndsvisning. Dem, der spillede det, var meget imponeret, og det fik gode anmeldelser. Forventningen til udgivelsen af ​​spillet blev stærkere, efterhånden som 2004 fortsatte.

World of Warcraft blev officielt lanceret i Nordamerika tirsdag den 23. november 2004. Det blev godt modtaget af kritikere. Lanceringen var en stor succes, og den opnåede et stort salg på sin første udgivelsesdag. Blizzard estimerede, at der blev solgt 240.000 eksemplarer den første dag alene. Disse var rekordantal for et spil af denne genre, og så blev World of Warcraft det mest solgte onlinespil i historien. Det var et smash hit.

World of Warcraft opretholdt denne succes; faktisk begyndte populariteten af ​​spillet at snebold. Det tog virkelig fart og fangede offentlighedens fantasi, med flere og flere mennesker, der blev betaget af det. I 2005 eksploderede spillet i en global besættelse. I februar blev det lanceret i Europa, og i juni blev det lanceret i Kina, hvor andre lande fulgte trop. Det viste sig at være meget populært overalt, hvor det blev frigivet, og ved afslutningen af ​​2005 havde det mere end fem millioner abonnenter over hele verden.

World of Warcraft har udviklet sig siden den første udgivelse. Der har været en række opdateringer til spillet, og Azeroths univers er vokset. Blizzard har foretaget forbedringer, løst eventuelle problemer og har arbejdet for at gøre spillet brugervenligt. De har også udvidet spillet ved at tilføje sektioner som Blackwing Lair, for eksempel fangehullet i Nefarion, en af ​​skurkerne i spillet.

I juni 2005 tilføjede Blizzard større spiller versus spillerindhold i form af to specielle slagmarker, Alterac Valley og Warsong Gulch. Alterac Valley giver spillerne mulighed for at deltage i kampe på 40 mod 40 mennesker, mens Warsong Gulch byder på nye udfordringer, som at stjæle din modstanders flag fra deres lejr. Disse slagmarker er den mest omfattende opdatering til World of Warcraft siden den blev frigivet.

Nu, i 2006, er World of Warcraft lige så populær som nogensinde. En udvidelse med titlen The Burning Crusade forventes frigivet i år og bør udvide Azeroths verden yderligere. World of Warcraft er blevet toppen af ​​Warcraft-serien og er et storslået og karakteristisk spil.