Deltager i en pokerturnering

post-thumb

En pokerturnering er en række planlagte begivenheder og runder. Vinderne af hver runde konkurrerer om endelig at føre til en eneste mester. Der er flere turneringer organiseret online og i kasinoer.

Reglerne for en bestemt pokerturnering ligner slags regler for et pokerspil, men takt og strategi, der skal bruges til en vindende hånd i turneringer, er ret kompliceret og udfordrende. Hvert træk skal spilles omhyggeligt og dygtigt.

En pokerturnering kan være af følgende hovedtyper: -

  • Sit and go-pokerturneringen eller mini-pokerturneringen: - Single-bordspokerturnering og multiplayer-pokerturnering
  • Planlagt pokerturnering
  • Satellit poker turnering
  • Gendanner pokerturnering

Sit and go-pokerturneringen har ikke mange runder, og den er mindre formel, det kan kun være et enkelt bord, eller i nogle tilfælde er flere borde spiller. Buy-ins til mini-pokerturnering er ikke særlig høj, og det er ret overkommelig. Antallet af buy-ins i en mini-pokerturnering bestemmer størrelsen af ​​præmiepuljen.

I slutningen af ​​spillet deles præmien mellem de første tre spillere eller efter turneringsretningslinjerne. I en sit and go pokerturnering øges antallet af tilladte buy-ins med hvert niveau.

Webstedet, som du spiller din pokerturnering online med, bestemmer din rentabilitet. Du skal lave en smule sammenligningsundersøgelse af placeringen af ​​siderne, før du beslutter dig for at spille på et sted.

En planlagt pokerturnering er meget formel og kan sammenlignes med dem, der er organiseret i World Poker Tour Championship og World Series of Poker, og mange af online-siderne tilbyder også planlagte turneringer.

Tidsplanen og organiseringen af ​​tabellerne er forudgående. Der skal spilles flere runder for endelig at indhente mesterskabet i sådanne turneringer.

En buy-in pokerturnering er den, hvor du bare investerer et lille beløb i turneringen, og for de resterende af spillene bruger du de spillepenge, du får ved at vinde det første bord.

Men i Genkøb pokerturnering udmasser du dine chips, og du får flere chips med flere penge til at spille længere. De fleste turneringer underholder ikke genkøb.

En satellitpokerturnering er i gang, hvor du får adgang til en anden turnering ved at vinde i spillet. Optagelsen til den næste turnering er prisen for denne pokerturnering!