Se film på PSP

post-thumb

Vil du se film på PSP? Dette er en af ​​de vidunderlige muligheder, som din PSP giver. Det er en ret simpel opgave at se filmpsp. Selvom det kan være en ukendt måde for mange PSP-brugere, kan du snart finde vej gennem at bruge dette som din guide til at vide, hvordan du kan se film på PSP.

  • Sluk først din PSP. Tilslut computeren ved Hjælp af et USB-kabel eller kabel. Tænd for PSP, når du har tilsluttet den til din computer.
  • Gå ind i menuen ‘Indstillinger’, og tryk derefter på X, dette linker din PAP til din computer. Gå til ‘Denne computer’, og du vil finde den PSP, der er angivet der, hvilket indikerer, at din computer har genkendt denne eksterne enhed.
  • Gå til din PSP næste. Få adgang til dit hukommelseskort og åbn din mappe med titlen ‘PSP’. Her skal du oprette yderligere to mapper ‘MP_ROT’ og ‘100mnv01’.
  • Nu er det næste trin dine film. Hvis du har gemt MP4’erne på din computer, er alt hvad du skal gøre, at flytte disse film til din ‘100mnv01’ mappe, som du oprettede. Når du først har lagt alle dine filmfiler i mappen i PSP, er alt hvad du skal gøre for at se film på PSP at klikke på den film, du vil se, og her ser du allerede dine yndlingsfilm.

Dette er alt hvad du skal gøre for at se film på PSP. Hvis dine film ikke er gemt på din computer, så er du nødt til at finde en software, der kan hjælpe med at tage DVD’en med at sætte den på dit system og også konvertere den til det PSP-kompatible MP4-format.