Hvem spiller World Of Warcraft

post-thumb

World of Warcraft har udviklet sig enormt efter siden frigivelsen i november 2004. Det har bygget på sin oprindelige succes for at blive en varig og enormt populær titel. Efterspørgslen efter spillet har været stærkere, end dets skabere kunne have forventet, og det er nu et fuldt udbygget socialt fænomen, der tiltrækker alle slags mennesker til sin verden.

World of Warcraft har haft global succes og anerkendelse. Det syntes naturligt, at det ville klare sig godt i Amerika, hvor der var forventning om en ny Warcraft-titel. Sandheden er dog, at den har taget fart overalt, hvor den er frigivet. Det har været et massivt hit i Asien, Australien, Canada og Europa og har mange internationale fans og abonnenter. Spillet har en simpel, universel appel, der overskrider sprogbarrierer og geografi.

En af World of Warcrafts styrker er, at den appellerer til både afslappede spillere og mere erfarne spillere. Spillet har gjort online multiplayer-genren mere tilgængelig for folk, der normalt ikke spiller det. Mange mennesker, der prøver spillet, har måske betragtet genren som for kompleks eller måske ikke spillet et rollespil før. Det er kvaliteten af ​​World of Warcraft og brummen omkring det, der har trukket folks opmærksomhed mod det.

World of Warcraft har en enorm følge på Internettet. Der er et officielt sted, der er travlt og informativt og indeholder fora til spillets abonnenter. Der er også mange andre fansider. Det har en ivrig fanebase, der består af et bredt tværsnit af samfundet. Folk nyder spillet af alle mulige grunde, hvor fans nævner den smukke grafik, vanedannende gameplay og unikke karakterer som elementer, de finder tiltalende.

Selvom World of Warcraft har den visuelle stil som en tegneserie, er det et spil, som folk i alle aldre kan nyde. Alle aldersgrupper spiller det, fra børn til seniorer. Dette fører til et interessant online miljø, da yngre spillere interagerer med ældre spillere. Det er en rigtig blanding af mennesker, da børn og teenagere deler spillets verden med tyveårige og mere modne, middelaldrende spillere og ældre. Det er et venligt, livligt miljø og har tendens til at være godmodig og indbydende.

World of Warcraft-universet er et lykkeligt, blomstrende samfund. Der er et stærkt socialt aspekt ved det, og spillerne kan blive venner med hinanden. Spillets verden af ​​Azeroth følger den virkelige verdens kalender, og så markerer de helligdage og sæsonbestemte begivenheder i spillet. På nytårsaften i 2005 var der fester og fester i Azeroth, som alle spillere kunne deltage i. Det er funktioner som denne, der gør dens verden meget mere levende, farverig og overbevisende.

Der er en fankonvention for World of Warcraft. Spillets udvikler Blizzard afholdt en begivenhed i oktober 2005 ved navn BlizzCon for fans af Warcraft og deres andre titler. World of Warcraft var en stor del af denne begivenhed, og en af ​​hovedattraktionerne var en forhåndsvisning af spilets udvidelse, The Burning Crusade. Omkring 8.000 mennesker deltog i begivenheden, som forventes at blive en årlig begivenhed. familier gik sammen, og fans klædte sig i kostume som deres yndlingsfigurer fra spillet.

World of Warcraft har fanget folks fantasi, og dette har ført til en række kreative udlæg. Et nøgletegn på spillets popularitet er eksistensen af ​​Warcraft fan fiction. Spillere kan lide at skrive fiktive historier om karaktererne og begivenhederne i spillet. Fan art er også populær. Folk tegner og maler billeder inspireret af spillet og sender dem i gallerier online. Blizzard kører deres eget Fan Art-program, som fans kan sende deres kunst til visning. Der er stor kreativitet og skønhed der.

Den brede appel fra World of Warcraft er sådan, at den har infiltreret populærkulturen. Spillet er blevet Brugt som et svar på quiz-showet Jeopardy. Det har også berømte beundrere. Komikeren Dave Chappelle er fan. Chappelle talte om spillet under en stand-up forestilling i San Francisco i 2005. ‘Ved du hvad jeg har spillet meget af?’ komikeren angiveligt spurgte publikum, ‘World of Warcraft!’ Han roste spillet og udtrykte sin glæde over det.

World of Warcraft er så et Spil, der har brudt ny grund til at appellere til et stort antal mennesker i samfundet. Med mere end fem millioner abonnenter er det nu det mest populære online rollespil og er vokset langt ud over dets kultoprindelse. Dets brede appel taler om selve spilets glans.