Xbox 360 - Hvorfor skal du bruge dine penge på det

post-thumb

Xbox 360 er det sejeste system siden Nintendo 64! Xbox 360 er en rent fantastisk spilkonsol med timevis af sjov vedhæftet. Alle funktionerne på denne baby efterlader ejeren målløs! Det har en arkade-funktion og en butik-funktion. I arkadefunktionen spiller du naturligvis klassiske arkadespil. Shop-funktionen giver dig mulighed for at købe nye ting til Spil ved hjælp af ‘gamer-point’. En anden sej funktion er evnen til at tilslutte din iPod til den og lytte til sange, mens du spiller spil og lader den oplade! Xbox 360 har utallige spil til det, og det har kun været ude i cirka et år!

Spil som Halo 3, Guitar Hero 3 og Bio Shock er inkluderet i 360. Halo 3 handler om en futuristisk krig mod udlændinge og mennesker. Halo 3 inkluderer en multiplayer-funktion, som altid opdateres, så den aldrig bliver gammel. Guitar Hero 3 er et spil, hvor du er i stand til at spille mange klassiske sange. Det har sværhedsgraderne Easy, Medium, Hard og Expert. Du kan se forskel på sværhedsgrad, og det er MEGET sjovt! Bio Shock handler om en mand, der kommer i et flystyrt og finder en undersøisk by, hvor alt er gået galt! Du møder meget ulige karakterer undervejs og opdager fantastiske, utroligt underholdende kræfter kendt som ‘Plasmids’. At have disse spil til at vise sig for dine venner føles godt!

360 har en ulempe … det er pris. Det kan variere fra tre hundrede dollars til fem hundrede dollars, afhængigt af hvilket system du får. Der er tre typer af 360, Core, Normal og Elite! Den anbefalede version er Normal, hvis du ikke vil bruge for meget. Alt i alt ville Xbox 360 være en fantastisk ting at få, lave en perfekt gave eller gøre nogen misundelige. Gør dig selv en tjeneste og få en.