Hoʻoiho i nā pāʻani Iphone manuahi

post-thumb

I mea e hoʻoiho ai i nā pāʻani manuahi no kāu iphone, aia kekahi mau mea āu e pono ai. ʻO ka helu ʻekahi he Iphone, maopopo leʻa, no laila hoʻomaikaʻi inā hiki iā ʻoe ke kau i kou mau lima. Ma luna o ka Iphone, pono ʻoe i kahi kamepiula, a me kahi pūnaewele. ʻAʻole pono ke kamepiula i ʻenehana hi ʻoi loa i ka honua, maikaʻi nā mea āpau i nā makahiki he 5 a 6 paha i hala.

I ka ʻōlelo ʻana, ʻaʻole e ʻokiʻoki kahi pūnaewele ʻelima a ʻeono paha makahiki i ka ʻumiʻumi ma aneʻi. ʻO ka lohi o kāu pili, ʻo ka lōʻihi o kāu hoʻoiho. ʻAʻole ia e ʻōlelo ʻaʻole e holo-inā pili ʻoe me kahi hoʻopili i luna, hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i nā mea me ka maikaʻi, e liʻuliʻu ka manawa āpau.

ʻO kahi mea ʻē aʻe āu e pono ai kahi paʻa paʻa nui e lawa i nā hoʻoiho, a mai poina e pau ana ka pāʻani ma kāu Iphone, no laila pono ʻoe e lawa ka hakahaka ma ia. I ka manawa e maopopo pono iā ʻoe nā mea āpau āpau, ua makaukau ʻoe e hoʻomaka i ka hoʻoiho ʻana i nā pāʻani Ipod manuahi.

ʻO ka mea paʻakikī loa e ʻike nei i kahi e loaʻa ai nā pāʻani. I nā makahiki i hala aku nei, me he mea lā ua hele a puni ka honua i ka pupule no ke kahawai a i ʻole nā ​​pūnaewele P2P-me he mea lā e ʻike ana nā poʻe āpau aʻu e hoʻoiho nei i nā mea āpau mai laila. ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke kiʻi i nā mea manuahi e like me kēlā, akā maikaʻi loa ia, a he mea kūpono ke komo i nā pilikia me ke kānāwai no kahi pāʻani manuahi wale nō a i ʻole. ʻO ka pilikia nui ʻē aʻe me nā kahawai kahawai ka nui o nā hackers a pēlā aku, hoʻouka i nā faila ma laila ma lalo o nā inoa wahaheʻe, no laila e noʻonoʻo ʻoe e hoʻoiho nei ʻoe i ka sonic ka hedgehog wale nō e ʻike nei ʻoe e hoʻoiho nei i kekahi ʻano virus a i ʻole trojan e hāʻawi ai ke hacker i kāu kamepiula. ʻAʻole maikaʻi loa huh?

No kekahi kumu, hiki i kekahi mau poʻe ke komo i nā pūnaewele kahawai no kā lākou hoʻoiho, ʻoiai aia kekahi mau ala ʻē aʻe maikaʻi maikaʻi e pili ana i kēia mau lā. ʻO ke ʻano o ka hana ʻana o kēia mau ʻano pūnaewele ʻoihana ʻoe e uku i kahi o ke komo ʻana i ka uku, e ʻōlelo he $ 35 a i ʻole $ 50, a laila hiki iā ʻoe ke komo i kā lākou hoʻoiho. ʻOi aku ka wikiwiki o nā hoʻoiho, a loaʻa pū kekahi iā ʻoe i nā hoʻouka palena ʻole ʻole.

E like me kāu i ʻike ai, ʻoi aku ka nui ma mua o ka maka ke nānā ʻoe e hoʻoiho i nā pāʻani i ka Iphone, akā lana ka manaʻo ua hāʻawi ʻia kēia ʻatikala iā ʻoe i kekahi mau manaʻo.