Polokalamu kope DVD no nā hāmeʻa lawe lima

post-thumb

Piha ke ola o kēia au i ka DVD, ka wikiō a me ka hana leo. Hoʻohana mākou iā lākou i kēlā me kēia lā a me nā wahi āpau. I mea e maʻalahi ai i kā mākou pili me ia, ʻoi aku ka ʻoluʻolu mākou e hoʻohana i nā polokalamu kūikawā a me nā lakohana.

Eia he nānā pōkole kā mākou i nā noi e kūpono i nā hāmeʻa lawe lima.

Apollo DVD i Ipod.

ʻO Apollo DVD i Ipod kahi polokalamu Windows hou e transcodes i kāu kiʻi ʻoniʻoni DVD i Apple iPod player pololei. Hiki iā ʻoe ke hoʻololi maʻalahi i nā DVD PAL / NTSC no ka hoʻihoʻi wikiō i hoʻomākaukau ʻia ma Ipod. Hoʻohui ʻia ka encoder MPEG4 papa honua i hiki ke transcode holoʻokoʻa DVD disc me ka manawa hapalua o ka manawa hōʻike o DVD. Hiki iā ʻoe ke koho i kahi ala leo, subtitle, nā mokuna o ka DVD e like me kou makemake. ʻAʻole i maʻalahi ka DVD i ka wikiō iPod me Apollo DVD i Ipod.

Afree DVD i ka iPhone Ripper

Afree DVD i iPhone Ripper kahi mana nui DVD kōkua e kōkua iā ʻoe e wīwī i ke kiʻi ʻoniʻoni DVD i ke ʻano wikiō i kākoʻo ʻia e ka mea pāʻani iPhone me ka wikiwiki wikiwiki e hoʻohuli a me ka maikaʻi wikiō maikaʻi. Hiki iā ia ke wili i kāu DVD i ka iPhone, MPEG-4 hōʻano wikiō i hoʻokahi kaomi. E hauʻoli i nā kiʻi ʻoniʻoni ma ka mea pāʻani iPhone ma hea a ma kahi āu e makemake ai. E nānā nā keiki i kā lākou mau kaha kiʻi punahele i loko o ke kaʻa me ka mea pāʻani iPhone. Hiʻona: Hōʻike puka: iPhone, MPEG-4; Hiki iā ʻoe ke nānā i kāu mau kiʻi ʻoniʻoni DVD ma kāu mea pāʻani iPhone; Hiki iā ʻoe ke mālama i ka hoʻonohonoho paʻamau. Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i nā ʻāpana e ʻoe iho; holo ma ka Windows / 98 / ME / NT / 2000 / XP / 2003 Server / Vista.

A Moyea SWF i iPod Converter

ʻO Moyea SWF i iPod Converter kahi polokalamu kūpono i hiki ke hoʻolilo i ka pāhana Flash, a ʻo SWF i ka wikiō mp4 no iPod. Hāʻawi ia i nā hopena i nā pilikia i hiki ʻole i nā SWF ʻē aʻe ke hoʻololi i nā pono hana wikiō ke hoʻonā ʻole, e like me ka wikiō a me ka leo asynchronization, nalo ʻana o nā mōlina, hoʻoluli leo, a me ka hana ʻana i nā faila SWF me nā wikiō Flash a i waho a i waho paha (FLV). Me ke alakaʻi leo a me ka codec wikiō, Moyea SWF i iPod Converter e ʻoluʻolu a hauʻoli piha i nā hopena kumu o kāu faila SWF ma kāu ipopa.

ʻO Ipod Video Converter

ʻO Ipod Video Converter no Windows he mea hoʻololi wikiō wikiō iPod. kōkua ia iā ʻoe e hoʻohuli i nā ʻano wikiō wikiō e like me AVI, MPEG, WMV, Mov, MP4, VOB, DivX, XviD a pēlā i ipod MP4 video; a hoʻololi i nā faila leo MP3, AC3, AAC i ipod MP3, M4A etc.

Eia kekahi kākoʻo ia i ka iPopa 30GB hou a me ka 80GB me ka hoʻonā o 640 e 480 pika no MPEG-4 Video.