E hakakā a lele paha i PvP - E ʻike pehea e hoʻoponopono ai i kēia pilikia

post-thumb

Aia kekahi mau manawa i ka World of Warcraft, keu hoʻi no kēlā mau mea ma nā kikowaena PvP ke holo wale ʻoe. Inā loaʻa ʻoe i ka hoa paio ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kuʻi, holo. ʻO kāu koho ʻē aʻe wale nō e kū a pepehi ʻia.

Koho kekahi poʻe e kakali wale a ʻae i kā lākou hopena, akā hiki paha i kēia ke kiʻi i nā hoʻouka hou aku mai ka poʻe e ʻike leʻaleʻa i kāu ʻōpoe. Hāʻawi ʻia iā ʻoe ke koho hope loa inā e lawelawe maikaʻi ʻia kāu kūlana e ka holo ʻana a i ʻole ke hakakā ʻana, akā e makaʻala mau i ka wā e ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoa paio ikaika iā ʻoe.

Inā ʻaʻohe āu koho ʻē aʻe e hakakā, hiki paha iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻenehana āu e komo ai i ka ʻāina i kahi pohō liʻiliʻi hiki iā ʻoe. E hoʻohana i kāu hōʻeuʻeu hōʻeuʻeu a holo paha a laila hoʻi i kahi uila a kahaha i ka ʻenemi. ʻO ka pae ʻana i kahi nui o nā pohō e loaʻa iā ʻoe kahi mahalo inā holo ʻole ka hiki ʻole i kāu kūlana.

Ke hoʻoholo ʻoe e hoʻomaka i kahi ʻano ma kahi kikowaena PvP, aia kekahi mau ʻano ʻokoʻa i ke ʻano o nā mea e noʻonoʻo ai ʻoe. ʻO ka mea mua, ua hoʻokaʻawale ʻia kēlā me kēia wahi o ka pāʻani. Inā hele auwana ʻoe i loko o kahi paio kahi e loaʻa ai ka ikaika i ka ʻaoʻao kūʻē, hiki koke iā ʻoe ke pepehi a make. I nā ʻulaʻula, hiki i kou mau ʻenemi ke hoʻouka iā ʻoe akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻouka iā lākou a hiki i ko lākou hoʻouka ʻana iā ʻoe. I nā ʻāpana ʻōmaʻomaʻo, hāʻawi ʻia ʻoe i ka hoʻolālā.

ʻAʻole ia he manaʻo mau, no ka mea ʻoi aku ke kiʻekiʻe o kahi mea pāʻani ma mua o ʻoe, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke eo iā lākou. I kekahi mau hanana, he hoʻokūkū maikaʻi paha kāu papa i kā lākou. ʻOi aku ka maʻalahi o ka luku ʻana i nā mea pāʻani kiʻekiʻe ma mua o nā moʻo pae kiʻekiʻe no kēia kumu. Inā loaʻa i kahi mea pāʻani haʻahaʻa haʻahaʻa ka hōʻino nui ʻana i nā hoʻouka kaua a me nā hoʻoheheʻe ʻana a hoʻokahe koko, hiki paha iā lākou ke pepehi i kekahi mea pāʻani o kahi pae kiʻekiʻe kiʻekiʻe loa.

Piha pinepine nā wahi PvP pae haʻahaʻa i nā hoʻouka kaua, inā wale nō no ka mea e hoʻomaʻamaʻa wale nā ​​mea pāʻani iā ​​PvP a makemake e ʻike i ka mea hiki iā lākou ke hana. I nā wahi kiʻekiʻe naʻe, kāohi nā mea pāʻani i kā lākou pepehi kanaka ʻana inā he mea nui ia, ʻaʻole makemake e make i ka make. Inā hoʻoholo ʻoe e holo, he hana nui ia a weliweli paha ke alualu, no laila e haʻalele ka hapa nui o nā ʻenemi iā ʻoe.

Hana ʻokoʻa nā papa like ʻole a me nā lāhui i kekahi i kekahi. Ma ke aʻo ʻana i nā ʻokoʻa ma waena o ka mage a me kahi nūhou a i ʻole kekahi papa ʻē aʻe, e ʻike maʻalahi ʻoe i ka wā e hālāwai ai ʻoe me kahi ʻenemi inā paha he mea hiki iā lākou ke hakakā a lanakila paha. Pēlā nō, loaʻa i kekahi mau lāhui kekahi mau hiki e kū pono i nā lāhui ʻē aʻe.

Ke holo nei i mua

Inā hoʻoholo ʻoe e holo, aia nō kekahi mau hana hoʻopunipuni e pakele ai ʻoe e mākaukau ai e pakele iki ai kou pakele. ʻO ka mea mua loa, e mālama i kekahi mau mea i ka lima no ka heʻe. ʻOi aku ka maikaʻi o nā potona o ka wikiwiki no kēia mau hanana, e hoʻonui ana i kou wikiwiki no kekahi mau kekona. Aia kekahi mau mea like, e like me ka Nifty Stopwatch e hana i nā buffs like a hoʻonui i kou wikiwiki.

Piha ka honua i nā mea kaulele. E hoʻohana i kekahi o lākou e peʻe. E ʻimi i kahi lāʻau maikaʻi a i ka mauna a i ʻole ka ʻaoʻao pali a luʻu nona. Inā hiki iā ʻoe ke hele i waho o ka pūnaewele, hiki paha iā ʻoe ke pale aku i kāu mea ʻimi holoholona no kahi lōʻihi e haʻalele.

E noʻonoʻo a holo i nā ʻano ʻē. Mai holo i kahi laina pololei no ka mea hiki iā lākou ke hāhai iā ʻoe i ka wikiwiki like a wikiwiki paha. Zigzag, lele, loaʻa nā pōhaku, a pakele i ke ʻano hana hana hiki ke hiki.