Manuahi MMORPG Nui!

post-thumb

ʻO Massively Multiplayer Online Role Playing Games, a i ʻole MMORPG, nā mea maikaʻi loa i kēia mau lā. Aia kekahi mea hoihoi maoli e pili ana i ka hoʻohuʻu ʻana iā ʻoe iho i ka honua o nā hana kamahaʻi a me nā moemoeā kiʻekiʻe. ʻO ʻoe paha ka naita e koa aku i nā ululāʻau pōuliuli a me nā ʻāina kūpilikiʻi loa e luku i ka deragona a koi i ka waiwai nui ʻole. A i ʻole ʻo ʻoe ka mage e lilo i ke kilokilo mana loa ma ka honua i ʻike ʻia. A i ʻole ʻo ka haku pouli e puka aʻe mai nā aka mai e noho aliʻi i nā ʻāina. Me MMORPG, hiki iā ʻoe ke lilo i kekahi, a me kekahi mea, makemake ʻoe e lilo. Hoʻopili wale ʻia nā palena e kou manaʻo.

ʻO ka pilikia, ʻaʻole nui nā polokalamu MMORPG i manuahi. ʻO ka manawa pinepine, pono ʻoe e uku no ka pāʻani, inā ʻaʻole ka kau inoa o kēlā me kēia mahina, e loaʻa ai i kekahi mau hola pāʻani hiki iā ʻoe ke lilo i ke kiʻekiʻe ʻana a me ka hahau ʻana i nā pilikia e hōʻike ʻia i mua ou. Akā kumu kēia i nā pilikia hou aku. ʻO ka hapanui o nā ʻōnaehana MMORPG, ʻike ʻoe, e koi ana i nā hola he nui ma mua o kou hiki ke hoʻokō i ka hanohano i ko lākou ao virtual. Pono ʻoe e hoʻolilo i ka manawa - ka nui, i ka ʻoiaʻiʻo - ma mua o ka lilo ʻana o kāu peona i naita, a i ʻole ma mua o ka lilo ʻana o kāu haumāna i mea hoʻohana kilokilo piha.

A me nā polokalamu MMORPG, hele pinepine ka manawa ma ke kumukūʻai - i nā kālā ma mua o ka hou, ke koko a me nā waimaka.

No laila, ua ʻimi a nui nā mea pāʻani haipule i nā wahi mamao loa no nā polokalamu MMORPG manuahi e pono ai kā lākou hoʻokō. Akā e alo ia, ʻo ka hapa nui o nā polokalamu MMORPG ʻaʻole uku pono i ka uku e waiho bluntly, hānai lākou. He hana paha nā amateurs a i ʻole nā ​​hana kalepa i hana maikaʻi ʻole ʻia a kūʻai ʻole ʻia ma ka mākeke honua.

Akā ʻē, ʻae, aia kekahi akā nui kekahi i kēlā manawa aia kekahi mau polokalamu MMORPG maikaʻi a maikaʻi loa i laila āu i lohe ʻole ai ma mua. ʻO kēia nā hits nui hou aʻe. ʻO kēia nā mea maikaʻi loa o ka lā ʻapōpō.

No ke aha manuahi kēia mau polokalamu MMORPG? ʻO ka hapanui o ka manawa, aia lākou ma nā wā beta hāmama a paʻa paha. ʻO nā manawa Beta kēlā mau manawa ke nānā nei nā mea hāʻawi i kā lākou mau ʻōnaehana MMORPG no nā pilikia, nā glitches, nā pilikia kaulike, nā palena kikowaena a me nā mea like. Maoli, makemake lākou i nā mea pāʻani he nui i hiki iā lākou ke nānā no kēia mau helu pilikia. hoʻohui ʻia, hoʻohana nā mea hāʻawi i nā manawa beta e paipai i kā lākou huahana MMORPG. He aha ke ala ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻopili ai lākou ma mua o ka hāʻawi ʻana i ke kau inoa no ka manuahi, ma ka liʻiliʻi i ka manawa mua?

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia kēia mau polokalamu MMORPG manuahi i ʻelua mau hui: nā mea e hoʻomohala ʻia e nā mea paʻi ʻAmelika a me nā mea i hoʻomohala ʻia e nā mea paʻi puke Kōlea Hema. Mahalo iā Starcraft, ua lilo ʻo Kōlea Hema i ikaika nui i ka ʻoihana MMORPG. Hoʻowahāwahā lākou i nā polokalamu MMORPG manuahi a hema a ma mua o ko lākou komo ʻana i ke ʻano kau inoa uku, a ʻo ka hapa nui o lākou nā pāʻani lanakila ma ia manawa.

E nānā i nā polokalamu MMORPG manuahi i hāʻawi mua ʻia e nā mea hoʻomohala ʻAmelika.

Ke Au ʻEleʻele o Camelot

ʻIke i ka Middle Ages post-King Arthur ma kahi ʻano ʻē aʻe kahi i uhi ka pouli i ka ʻāina. E loaʻa i kahi hoʻokolokolo 14 lā ma www.darkageofcamelot.com.

EVE Pūnaewele

Inā ʻuʻuku kahi honua iā ʻoe, e hoʻāʻo i kahi ākea āpau i kēia huakaʻi futuristic, ākea ākea. E hoʻokolokolo i kāu lā 14 ma www.eve-online.com.

He moʻolelo i ka wao akua II

Luhi i ka uku hakakā maʻamau? Pehea e pili ana i ke kūkulu ʻana i ka lāhui? E hoʻāʻo i kēia pāʻani no 24 mau hola ma www.atitd.com.

Everquest II

ʻO ka hopena o ka lanakila a me ka wehewehe-ʻano kumu, Everquest II ke kono iā ʻoe e kipa aku i ka honua nani akā make ʻole o Norrath. Loaʻa ka hoʻāʻo 7 lā ma www.trialoftheisle.com.

ʻO Star Wars Galaxies

ʻO kahi manawa lōʻihi loa a me kahi galaxy mamao loa hiki ke loaʻa i loko o kāu hiki mai nā hōʻoluʻolu o kou home ponoʻī. No ka Repubalika a i ʻole no ka Emepela, ma ke ʻano he Stormtrooper a i ʻole he Jedi, e kaua iā ʻoe no 7 mau lā.

A laila loaʻa iā mākou nā polokalamu mmorpg manuahi Kōlea Hema e lawe lohi nei i ka honua i ka ʻino.

Eia nā pāʻani 5 i kēia ʻano:

Ragnarok Pūnaewele.

Nā kiʻi maʻalahi, ka pāʻani pāʻani maʻalahi, MMORPG hoʻōla. ʻAʻole leʻaleʻa ka hopena o ka honua. Pāʻani no 15 mau lā ma www.iro.ragnarokonline.com.

ʻO Flyff.

No ke aha e hele wāwae ke hiki iā ʻoe ke lele? Ke hoʻolauna nei i ka MMORPG manuahi mua kahi e hiki ai iā ʻoe ke lele i ka lewa no kāu leʻaleʻa he nui. Aia ma beta kekahi.

Moʻolelo Maple.

Eia kahi MMORPG manuahi kūʻokoʻa i kahi pāʻani e hōʻike ʻia ma ke ʻano he scroller ʻaoʻao. Mai ʻae e hoʻopunipuni iā ​​ʻoe pēlā. He RPG mau ia. A ke hele nei i ka nui multiplayer! Aia nō ma ka beta. E kāinoa ma www.mapleglobal.com.

MU Pūnaewele. Hoʻomaopopo i ka pūʻulu Diablo kupaianaha a Blizzard? He klab Diablo kēia, mai nā mīkini mīkini i ka nānā, akā me ka wili multiplayer. He MMORPG manuahi ia ma www.muonline.com.

ʻO Gunz ka Duel. ʻAʻole pono nā papahana MMORPG manuahi e pili ana i ka pahi kaua a me ka kilokilo. Hiki iā lākou ke hoʻopili pū. Inā makemake ʻoe i Quake a i ʻole Doom me ka wili o MMORPG, a laila no ʻoe kēia pāʻani! E loaʻa manuahi ia ma www.gunzonline.com!

ʻO ka hapa nui o nā pāʻani a mākou i kūkākūkā ai ma aneʻi, ʻo ia hoʻi nā Kōlea Hema, i loko