Kedu ihe ga-abụ akụkọ egwuregwu vidio vidiyo maka 08?

post-thumb

Ọbụna ma ọ bụrụ na PS3 wee jiri nwayọ nwayọ malite na 2007, ekwela ka onye nzuzu ahụ ghaa gị … PS3 na-agbago maka nnukwu afọ ya na ụfọdụ iwepụtara na-ekpo ọkụ. Nke a bụ nchịkọta egwuregwu atọ na-apụta na ‘08 .. EA’s NFL Tour, Free Radical Design’s HAZE, na Konami’s Coded Arms Assault.

NFL Tour

Na-abịa site na Egwuregwu Egwuregwu Egwuregwu EA, bụ ihe a ga-ewere dị ka obere ntụgharị nke usoro NFL Street. Ha ekpochapụla n’okporo ámá na ụsọ mmiri na-akwado nnukwu ogige egwuregwu. Agaghị egwuri egwu na gbọmgbọm na mgbidi n’akụkụ okporo ámá, ị na-egwuri egwu n’ihu nnukwu ìgwè mmadụ ahụ na pyrotechnics na ogige 9 dum. E nwekwara ụfọdụ ọganihu na egwuregwu na - ọ bụrụ na onye ọkpụkpọ na-ebute kọntaktị, enyere gị ohere ịhapụ ihe a ga-eme, gbagoo onye nata ma ọ bụ nye gị obere obere ‘umph’. Ndị na-egwu n’okporo ámá ga-ahụ ike-egwuregwu ‘Gamebreaker’ a maara nke ọma, ma ọtụtụ egwuregwu a na-agbanwe agbanwe agbanwe ma ọ bụghị nkwalite na ọdịdị nke eserese ahụ. Egwuregwu a na-atụ anya ịdaba na Jenụwarị 8th ka ị kwadebe maka ya!

HAZE

Egwuru egwu dika ndị agha nke otu ụlọ ọrụ ndị nwe obodo nwere nnukwu nchekwa na-echekwa Mantel ị na-atụ anya igwu egwuregwu a site na atleast ugboro abụọ. Gịnị kpatara ugboro abụọ? O doro anya na n’akụkụ abụọ doro anya, nke a bụ n’ihi na ị na-egwu n’akụkụ Mantel, ị ghọtara na gị na ndị ọrụ ibe gị na-enweta ọgwụ a na-akpọ Nectar, mana nke a na-ebute ụfọdụ nsonaazụ ndị a na-atụghị anya ya. Oge nke ọzọ ị ga-adụnyere ndị nnupụisi ahụ ọgụ n’ike. N’iji ụfọdụ ihe osise mara mma na AI nke na-adịghị eche na ọ baghị uru … a na-ewepụta mkpuru a na Jenụwarị 18.

AKWODKWỌ AKWODKWỌ AHMS

Konami weputara egwuregwu na PSP n’isi mmalite nke usoro ihe a site na aha nke Coded Arms na mgbe o nwetachara ihe ịga nke ọma na aha ha gara n’ihu wee mee ọzọ na usoro maka PS3. Dị ka HAZE, Coded Arms Assault bụ Fps futuristic na gị na-egwu egwu. O doro anya na omume gị bụ onye na-eto eto onye nwetara ohere n’ime usoro ha ekwesịghị ịbanye ma tinye ya na agha agha. Bullet na-eji hexagons dochie, na ndị iro vaporize. Na egwuregwu na-agba ọsọ na-adịghị agbanwe agbanwe 3 engine na-atụ anya ụfọdụ ọmarịcha na-achọ ndịna-emeputa na-aga na ‘digitized’ mmetụta. Egwuregwu a enweghị ụbọchị ịhapụ ụlọ ọrụ, mana site na anya ya ị ga-anụ banyere ya mgbe a tọhapụrụ ya.