Гумени садови од Ultimate Jumpers

post-thumb

Ultimate Jumpers, Inc е производител на производи на надувување, вклучително и скокови со топки, комбинирани единици, слајдови, слајдови за вода, како и интерактивни игри. Ultimate Jumpers, Inc е уникатен на начин на кој ниту еден друг производител не е единствен. Целокупната производна работа се одвива во паркот Болдвин, објектот Ca и сите производи на надувување се испорачуваат низ целиот свет.

Ultimate Jumpers, Inc нуди разновидни производи на надувување, се гордее со квалитетот на произведените гумени плочи и истовремено обезбедува извонредна услуга и поддршка на клиентите. Клиент на Ultimate Jumpers, Inc се обични луѓе, компании за изнајмување, цркви, ИМКА, училишта, кампови, планери на настани итн.

Сите единици произведени од Ultimate Jumpers, Inc се направени со сигурност во умот и во исто време сите се изработени со живописни бои за да ја разубават детската фантазија.

Целиот персонал на Ultimate Jumpers, Inc е обучен персонал во области како што се дизајн, шиење, безбедност, услуги на клиенти, итн.

Ultimate Jumpers, Inc се радува на исполнување на потребите на надувување на секој клиент.