Измами за World of Warcraft - неколку совети за добивање злато WoW

post-thumb

Една од главните точки на зборување за оваа игра е како да го добиете златото на World of Warcraft, без злато нема да можете правилно да го израмните вашиот карактер и ќе откриете дека нема да можете да си дозволите подобро оружје и тоа ќе го направи игра потешко!

Па, како го добивате златото од World of Warcraft?

Денес ќе ви дадам неколку покажувачи кои ќе ви помогнат да го добиете World of Warcraft Gold во најбрз можен рок, иако ако навистина сакате да научите како да го добиете Gold of Warcraft Gold, ви предлагам да побарате водич што ќе ви каже сè што треба да знае!

Првото место што е најдобро за да се добие World of Warcraft Gold се вика „Азшара“ и треба да одите тука за да ги убиете џуџињата во крвта. Findе најдете Земете злато на Warcraft, меѓу другото, како напивки и многу барани предмети! Ако сакате да добиете злато од World of Warcraft и немате ништо против да се борите со построги непријатели, тогаш треба да ги мелете демоните, бидејќи тие ќе испуштат подобра опрема и ќе добиете World of Warcraft Gold и напивки од повисоко ниво на демоните!

Второто место што е многу добро за да го добиете златото на World of Warcraft е Источните чудовишта и треба да се упатите кон подвлакната и да напаѓате што повеќе зомби тука. Зомбите тука не се толку тешки и можете многу ефикасно да го добиете златото на World of Warcraft.

Друго добро место за да добиете злато од World of Warcraft е почитта за непосредна близина, иако за ова ќе биде потребна група од вас доколку сакате да го добиете златото на World of Warcraft на овој начин. Можете да го направите ова доста добро како група, но ќе ви биде тешко да добиете World of Warcraft Gold самостојно!

Уште едно место за Земете злато на Warcraft of Gold се нарекува „Стратолме“ и ова е уште еден групен настан. Ако имате добра група, можете да го направите ова за половина час и тоа е еден од најефикасните начини да го добиете златото на World of Warcraft, исто така ќе земете разочарани предмети и многу повеќе тука!

Последното место на кое можам да мислам да го добием Златото на Warcraft Gold се вика „Улдаман“ и ќе треба да можеш да ги обесхрабриш предметите за да го направиш овој. Ако можете, треба да се обидете да го убиете Галган Фајрхамер и тој ќе испушти неколку предмети што добро разочаруваат. Исто така, ако чекате да му се врати, тоа е добар начин да го добиете World of Warcraft Gold.

Се надевам дека овие брзи совети ви помогнаа да ви кажат како да го добиете златото од World of Warcraft и како што споменавме претходно, предлагам да прочитате добар водич што може да ви каже Земете злато на Warcraft, бидејќи ќе заработите многу повеќе и повеќето ви кажуваат точно што да направите!