Massehjul med flygende fly World of Warcraft

post-thumb

I Warcraft er en av de beste strategiene for mennesker masse caster. Kombinert med snøstorm, stormbolt og torden klapper kan det utslette nesten all motstand.

Mot ghoul, liksom jeg like storm bolt skjønt. Stormbolt dreper fienden en om gangen. Kombinert med bash kan du holde en metamorf demonjeger svimmel i hele kampen.

Denne strategien har imidlertid en svakhet. Hva om fiender bruker mye luftenhet?

Fjellkongen er alltid min siste helt. I mellomtiden ofrer jeg alltid en bonde eller to for å sjekke hva fiender bygger. Hvis fiender bygger mange luftenheter, er det på tide å styrke troppene dine med flygende maskin.

Kombinasjonen av flygende maskiner, som er en anti-luft-teller, med massehjul er fantastisk.

Trollmennene kan redusere eller til og med polymorfe mange dyre enheter. mens de flygende maskinene dine angriper den irriterende hypogrhyp raiden.

Kan dette motvirkes? En fyr slo meg med mange hypogrhyp-ryttere og kimærer. Det er den eneste måten jeg vet hvordan jeg skal slå den.

Jeg kan kombinere denne strategien med dobbel ekspansjonsstrategi. Jeg synes imidlertid det er mer nyttig å ikke bygge utvidelse.

Så bygg raskt alter, bruk gård og lag bønder til maten din er 18. Bygg tømmerfabrikk og tårn.

Oppgrader deretter rådhuset. Trakassere fiender om nødvendig. Du kan bruke vann elemental eller snøstorm.

Hvis det er manna-fontene, kan du bruke både snøstorm og vannelement.

Bygg deretter prester, trollmenn og paladin. Oppgrader raskt rådhuset ditt til slott.

Speid med bøndene dine. Sjekk ut fiendene hans. Hvis det er bakkenhet, må du fortsette å pumpe ut hjulene. Hvis det flyr, så bygg raskt smed og 2-3 verksteder.