Markedsføring av arkadesider

post-thumb

Med innføringen av Macromedia Flash og Shockwave, har online arkader sett en voldsom økning i popularitet. I stedet for å besøke den lokale arkaden i kjøpesenteret, kan folk nå spille spill på nettsteder fra komforten til sin egen datamaskin. Hvis du eier en arkadeside, eller tenker å bygge en, er det en rekke ting du kan gjøre for å markedsføre den. Hvis du skriver inn ‘online arkader’ i noen av søkemotorene, vil du oppdage at det allerede er millioner av nettsteder dedikert til arkadespill. Når du ser dette, er det lett å bli motløs. Imidlertid er det en rekke ting du kan gjøre for å markedsføre nettstedet ditt.

Hvis du besøker de fleste online arkader, er en av de første tingene du vil legge merke til at mange av dem ikke har mye innhold. Mange av webansvarlige som eier disse nettstedene, legger ganske enkelt til spill, og de føler at dette er tilstrekkelig. innhold er imidlertid en av de beste måtene å markedsføre nettstedet ditt på. Når du har et nettsted som er rikt på innhold, vil du begynne å motta trafikk fra søkemotorene for forskjellige søkeord. Mens mange av de som besøker nettstedet ditt bare vil spille spill, vil andre være interessert i å lese innholdet du har å tilby. En annen måte du kan markedsføre arkadesiden din med innhold på, er å bruke artikkelkataloger.

Du kan skrive artikler som er relatert til forskjellige spill eller spillindustrien, og deretter kan du ta disse artiklene, legge til hyperkoblinger til dem og sende dem til artikkelen. Når du har gjort dette, vil nettredaktører som liker arbeidet ditt begynne å publisere artiklene dine på nettstedene deres. Når de besøkende har lest artiklene dine, er alt de trenger å gjøre å klikke på hyperkoblingen for å komme til hjemmesiden din. Artikkel kataloger er gode fordi de markedsfører nettstedet ditt, øker koblingen din popularitet, og de øker trafikken din. Ved å bruke artikkelkataloger vil du unngå de harde konkurransene som ofte er nødvendige for å nå toppen av søkemotorene for konkurransedyktige søkeord.

Den neste tingen du må bestemme er hvilken type spill du vil legge til på nettstedet ditt. Arkadespillene du legger på nettstedet ditt, faller i utgangspunktet inn i to kategorier, og dette er tilpassede spill og ikke-tilpassede spill. Egendefinerte spill er spill som er unike for nettstedet ditt. De er ofte designet av deg eller en programmerer du ansetter. Fordelen med å lage tilpassede spill er at nettstedet ditt har unikt innhold, og folk må komme til nettstedet ditt for å spille spillene. Imidlertid vil det å lage tilpassede spill kreve at du enten har programmeringserfaring eller ressursene for å ansette en programmerer.

Ikke-tilpassede spill er vanligvis spill som andre nettredaktører tillater deg å bruke på nettstedet ditt. Vanligvis vil du bare lime inn HTML-koden på nettstedet ditt, og så vil du publisere. Det er en rask måte å legge til spill med innhold på nettstedet ditt. Imidlertid blir disse spillene også brukt av andre nettredaktører, så nettstedet ditt vil ikke være unikt. Du er også begrenset til kontrollen du har over spillene. Du kan ikke selge rettighetene til disse spillene til noen andre, fordi du ikke er skaperen.