Rollen til The Druid WOW

post-thumb

Av de mange forskjellige karakterklassene i WOW, som hver har en annen akseptert rolle, er det en som hylles som overlegen av de som spiller dem, og spottet av de rundt dem. Det er noen få oppgaver som må fylles for at en gruppe eventyrere skal lykkes i et fangehull. Det må være en ‘tank’, noen som får oppmerksomhet fra monstrene de prøver å drepe. En healer er viktig for å holde gruppen i live. Det er skadeforhandlere som først og fremst er ansvarlige for å drepe monstrene i nærkamp eller på avstand. tegn som har ansvar for mengdekontroll stopper visse mål for å gjøre det lettere å ta ned andre.

Hver klasse fyller vanligvis en rolle med letthet og kan bytte til en annen hvis det er nødvendig. Krigeren er for eksempel først og fremst en tank. Krigere får flest evner til å generere og opprettholde fiendens fokus. Men i en gruppe med to krigere, eller hvis en annen klasse ønsker å prøve seg på tanking, kan krigeren brukes som skadeforhandler. WOW Paladin, vanligvis brukt i tilfeller som en healer og støttekarakter, kan generere nok trussel til å holde målene oppmerksom.

Druidene fra Azeroth, som består av Night Elf og Tauren-populasjonene, har en interessant blanding av evner. For WOW er de formskiftende Jack of all Trades. De kan helbrede festen, med effektivitet bare toppet av presten. I kattform kan de håndtere nærkampskader og snike seg rundt fiendene sine med svindel fra en Rogue. Hvis skiftet til Bear Form, er de i stand til å utføre tankrull av en kriger. Mens de er i Moonkin Form, kan de utbetale enorme skader ved å regne ned bane- og naturformuleringer på målet. Dette brede spekteret av evner gjør druiden til det ideelle medlemmet av ethvert parti. Hvis en person mislykkes, kan druiden bytte til den fraflyttede rollen og ta slarken.

Dette er imidlertid ikke ofte partiet ser på situasjonen. I små grupper på fem personer tas druiden ofte bare hvis de er villige til å bli en healer, til tross for deres allsidighet. En druid som ønsker å fylle en annen rolle, spesielt den populære rollen som skadebehandling, blir unngått. WOW-utviklerne ga druider visse evner, som månebrann eller faeriebrann, som er veldig synlige staver. Disse staverne har gunstige effekter for gruppen, men en druid som kaster dem på et mål vil ofte bli latterliggjort fra festen for å “kaste bort mana” som bør være reservert for helbredelse.

Problemet stammer fra to store problemer i WOW. Den første er mangelen på healerklasser. Det er bare en klasse av åtte i hver fraksjon som er en dedikert healer, presten. Det er to andre klasser på hver side som er i stand til å helbrede, Paladin for Alliance og Shaman for horde, deretter Druid. Den lave mengden tilgjengelige healere fører til at færre spillere spiller dem, noe som strømmer inn i neste dilemma. Det andre problemet er at de fleste spillere er for kortsynte til å se utover Druids helbredende evne. Det er mange mennesker med den uforanderlige tankegangen at hvis en druid kan helbrede, bør han helbrede. Selv om de er en effektiv healer, er de ganske effektive i alle andre roller de også kan fylle.

Ingen vil noen gang anklage Blizzard-underholdning for å være forhastet med sine avgjørelser. wow og deres andre spill har fått utgivelsesdatoene presset tilbake mange ganger. Tidligere vet hardcore fans av Blizzards arbeid at denne forsinkelsen er for det beste, selskapet arbeider for å produsere det fineste kvalitetsproduktet. Druiden gikk gjennom måneder med intern testing og balansering før konseptet ble en realitet. Ved å gi druiden alle grunnleggende evner til en rogue, en kriger, en mage og en prest, er det helt klart at de hadde en større intensjon for klassen enn stifthealer.