Roller Rush Videospillanmeldelse

post-thumb

Hvis du liker spillet Diner Dash, vil du sannsynligvis like Roller Rush. Spillet er veldig likt, men temaet er ganske annerledes. Roller rush er basert på 50-tallet tema for drive-in dining. Du spiller som jente i skøyter, og du må betjene så mange kunder du kan for å oppnå pengemålet for dagen. Å oppnå målet ditt gir deg stjerner. Du kan deretter bruke disse stjernene til å kjøpe forskjellige oppgraderinger. Du kan velge å umiddelbart bruke stjernene dine på oppgraderinger, eller du kan vente til de akkumuleres for å få bedre oppgraderinger. Du kan også få bonuspoeng ved å fullføre et kast - samme oppgave utført etter hverandre. Jo lenger rull, jo mer penger får du.

Roller Rush er et spill av dyktighet og strategi, samt raske reflekser. Spillet starter enkelt, med god tidsavstand mellom kundene. Jo høyere nivå, jo flere kunder får du og jo raskere kommer de. Det er forskjellige typer kunder, noen mer utålmodige enn andre. Du har en tendens til å bli de mer utålmodige på høyere nivåer.

Det overordnede temaet i spillet er en godbit, spesielt hvis du er i retro. Du har en jukeboks som spiller musikk i bakgrunnen gjennom hele spillet. Den bruker en standard spilleliste. Du kan imidlertid tilpasse spillet og la jukeboksen spille dine egne mp3-er lagret på harddisken din! Nå kan du spille og lytte til musikk samtidig.

Grafikken er ikke fantastisk, men de passer veldig bra til spillet. De er behagelige for øynene, og forskjellige animasjoner gir en god spillopplevelse. I motsetning til mange andre spill ute i markedet, er innholdet barnevennlig. Du må være litt eldre enn et “barn” for å kunne slå spillet, skjønt. For de ikke så dyktige spillerne kommer det et poeng i spillet der du bare ikke ser ut til å håndtere alle kundene og tjene nok penger på en dag. Det er enten du trapper opp eller mister hele livet.