Microsoft Xbox 360-konsollen Kraftig spill i en boks

post-thumb

Borte er dagene med kjedelige, underdrevne spillkonsoller med begrensede funksjoner. Microsoft Xbox 360 er her! Det spiller ingen rolle om du er en seriøs spiller eller bare en hobbyist, Xbox 360 som Microsoft lanserte i november 2005, passer for alle spillere. Det hevdes å ha tatt hensyn til alle fasettene av den ultimate spillopplevelsen med denne mye forbedrede versjonen av den originale Microsoft Xbox som kom ut i november 2001.

Sjekk budsjettet. Avhengig av hva du har råd til, kan du starte med det helt grunnleggende kjernesystemet som består av lyskonsollen, den kablede kontrolleren og den sammensatte AV-kabelen; og når budsjettet ditt tillater deg å kjøpe andre eksterne enheter en for en for å forbedre din totale spillopplevelse, vil du kanskje bytte kablet kontroller med den trådløse modellen, eller kanskje du vil legge til i Xbox Live-headsettet for forsterkning av lydeffekter til et overveldende nivå langt over hva dine normale TV-høyttalere kunne gi.

På den annen side, hvis du er en av dem som “penger ikke er noen gjenstand for”, kan du bare gå videre og kjøpe hele Microsoft Xbox 360-systemet, der alt er i (dvs. konsollen med førsteklasses kromfinish, en trådløs kontroller, Xbox Live-hodesettet, komponent-harddisk-AV-kabel, Ethernet-kabelen som lar deg koble til de andre spillerne, og harddisken som inneholder en rekke originale Xbox-spill og lar deg laste ned enda flere spill. Xbox 360 tillater opptil fire trådløse kontrollere som fungerer på en konsoll, og lar deg spille med tre andre spillere samtidig for ekstra moro og utfordring i live-konkurransen.

Microsoft Xbox 360 gir deg total digital underholdning. Du kan forsterke og forbedre musikken og filmene dine til et beroligende mykt eller til et rivende høyt volum. koble til Internett, og stream øyeblikkelig musikk, digitale hjemmefilmer, fotografier og grafikk eller andre filer som er lagret på harddisken, minnet og andre digitale medier som er Microsoft Windows XP-basert PC som du vil dele med andre.

Når den er koblet til TV-en, utnytter Microsoft Xbox 360 HD-TV-oppløsningen i full farge og størrelse som gjør spillet filmaktig. Dens anti-aliasing-evne gjør animasjonen feilfri og ikke-rykkete, og karakterene virker som om de hopper ut av bredskjermen! Når du er koblet til Internett via Ethernet-kortet, har du Xbox Live-hodesettet, et anlegg som lar deg tale chat med andre spillere, og dermed kombinere aktivt spill med sosialisering.

Det er spill som er rangert som “må-ha” fordi de ganske enkelt er oppsiktsvekkende med Microsoft Xbox 360. Disse inkluderer “Dead or Alive 4”, “Call of Duty 2” for den beste skytteren fra andre verdenskrig, “King Kong” for gode effekter og ‘Need for Speed ​​Most Wanted’ for racingfans. Av noen merkelige grunner kjører ikke noen spill som kjører med utmerkede lyd- og videoeffekter ved å bruke den første versjonen av Xbox, like bra i Xbox 360; disse inkluderer ‘Madden NFL 06’, ‘NBA Live 06.’ Dette må gis umiddelbar oppmerksomhet fra Microsoft-folket fordi det er en kilde til stor skuffelse for hardcore-spillere, og i noen tilfeller kan det være en avtale.

Presset er på for filmprodusenter og spillprogrammerere / produsenter for å angi riktig og synlig riktig vurdering av produktene sine på emballasjen for å gi veiledning til kjøpere. I denne forbindelse er det en ekstra attraksjon for foreldre at Microsoft Xbox 360 har innstillinger som lar dem kontrollere hvordan den brukes av barna sine. Boksen har familieinnstillinger som gjør det mulig for foreldre å beskytte barna sine mot ubehagelige eller usunne kontakter. Familieinnstillinger utfører to funksjoner på Xbox 360-konsollen - for å tillate eller begrense tilgang til offline spill og / eller DVD-filmer, og tilgang til online kontakt og innhold via Xbox Live-miljøet.

ESRB er det regulerende organet som tar seg av å vurdere om det er riktig eller upassende for et spill eller en film basert på alder. ESRBs begrensninger på spill er EC (tidlig barndom) for barn under 6 år og inneholder ikke upassende materiale i det hele tatt; E (alle) for barn yngre enn 13 år, og disse har minimal vold og komisk ondskap, men er betydningsfulle for karakterbygging. Noen Xbox 360-spill med E-vurdering inkluderer Ridge Racer 6 og NBA 2K6.

Resten av ESRB-rangeringene er: T (teen), som også kan inneholde minimal vold, mildt til sterkt språk og / eller suggestive temaer; M (moden 17+) som inneholder modne seksuelle temaer eller mer intens vold og språk; AO (kun voksne, for spillere i alderen 18+), som kan inneholde mer grafiske seksuelle temaer og / eller vold; og RP (vurdering i påvente) for spill som ikke er offisielt utgitt ennå.

Med beskyttelsen som er plassert av Family Settings på Microsoft Xbox 360-konsollen, føler foreldrene seg trygge ved å kjøpe systemet til barna sine. Så uansett spillpreferansen til barnet - eller foreldrene! - Microsoft Xbox 360