World of Warcraft Enchanting Guide

post-thumb

I denne korte guiden vil du lære om World of Warcraft Primary Service Profession of Enchanting. Jeg vil også gi deg noen nyttige tips som viser deg hvordan du bedre kan bruke dette yrket. Du vil finne ut noen hemmeligheter som vil bidra til å gjøre Enchanting mer effektiv for deg. Du vil også lære hvordan du kan tjene penger med Enchanting in World of Warcraft.

Som med mange av de primære tjenesteprofesjonene i World of Warcraft, er fortryllende en av de pengene som tjener og sparer sjanser som virkelig kan hjelpe deg i det lange løp hvis du har tid til å bruke. Som et primært serviceyrke teller det mot grensen på to, men med riktig klasse og rase kan det være ideelt for din suksess.

Å være en primærtjenesteperson, teller fortryllende med deg grensen på to primæryrker. Fortryllende gir deg muligheten til å fortrylle våpen og rustninger slik at du kan forbedre dem permanent. Dette innebærer ikke oppretting av nye gjenstander. For å lage gjenstander som er fortryllet, trenger du først ting som ikke er fortryllet. Det er også nødvendig å fjerne magiske gjenstander slik at du kan skaffe reagensene som er nødvendige for å fortrylle andre gjenstander. Fortryllende kan også brukes til å lage oljer som kan påføres et våpen for å fylle det med midlertidige forbedringer som kan kombineres sammen med permanente fortryllelser for en større effekt.

Det som fortryllende gjør, er at du kan trollbinde våpen og rustninger for å forbedre dem for permanent gevinst. Du oppretter ikke nye elementer, men tar eksisterende varer og legger til nye egenskaper til dem. Du kan også ta fra hverandre eksisterende fortryllede gjenstander for å få reagensene i dem for å lage nye fortryllede gjenstander. Ikke bare tar du ting fra hverandre og lager nye, men du kan lage midlertidig effektive oljer og fortryllelser for tillegg til et våpen under en kamp. Disse midlertidige endringene kan legges til allerede fortryllede våpen og rustninger for videre effekt også.

Selv om du kan lage flotte nye våpen med fortryllelse, vil disenchanting faktisk ødelegge mange flere gjenstander enn noen andre yrker i spillet. Mange av biproduktene du mottar fra dekonstruerende gjenstander kan ikke selges på nytt og er dermed rent avfall. Du kan selge dem til andre spillere eller selge tjenestene dine, en av de viktigste måtene å lage gull gjennom fortryllende.

Fordi disenchanting krever ødeleggelse av den opprinnelige magiske gjenstanden, gjør dette Enchanting til en større forbruker av ressurser enn noen av de andre World of Warcraft-yrkene. Dette er spesielt på grunn av det faktum at bi-Produkter som skjær, essenser og støv som du mottar fra de disenchanterte artiklene, ikke kan selges til leverandører. Du kan imidlertid selge dem til andre WoW-spillere, i tillegg til å tilby tjenestene dine i bytte mot betaling.

I begynnelsen gjøres det best å bygge opp dine fortryllende ferdigheter gjennom grå ting og enkle fortryllelser. Selg varene tilbake til leverandører for et lite overskudd og bygg ferdighetsnivået ditt opp. Når du har fortryllet en stund, kan du begynne å bruke forekomster og arenaer på høyere nivå for å oppdage reagenser og gjenstander for disenchanting. Du vil bygge nivåer, gull og gjenstander for fortryllelse på denne måten.

En god måte å holde lager på nødvendige reagenser på er gårdsforekomster. Dette vil holde deg forsynt med gjenstander som skal løsne, og gi deg jevn tilførsel av reagenser.

Forsikre deg om at klienten din har reagenset som trengs for den forespurte fortryllelsen. Hvis de ikke har det nødvendige reagenset, men du tilfeldigvis har det til stede selv, må du ta det med i den totale prisen du betaler for fortryllelsen. En annen ting å huske på er at du ikke vil ha en pris som er så urimelig høy at det vil skremme klienten av. Vær rimelig med prisene.

Det er en god ide å annonsere for dine fortryllende tjenester i hovedstaden din.