Namiesto bežných vyskúšajte týchto 6 prispôsobených darčekov ku Dňu otcov

post-thumb

Personalizované darčeky ku Dňu otcov dodajú vašej dovolenkovej ponuke nádych lásky. Ukazujú, že ste si našli čas na to, aby ste si dali niečo vygravírovať, práve pre neho, a že ste vytvorili darček od srdca. Mnoho maloobchodníkov a internetových obchodov môže vytvoriť prispôsobené darčeky ku Dňu otcov, ktoré budú pripravené včas na špeciálny deň otca.

Niektoré populárne prispôsobené darčeky ku Dňu otcov sú:

Gravírované obrazové rámy

Nádherné drevené alebo sklenené rámy na obrazy s vyrytým akoukoľvek špeciálnou správou, ktorú chcete dať svojmu otcovi v jeho deň. Napíš báseň alebo správu zo srdca. Pridajte svoje mená a dátum a získate darček, ktorý bude ocenený na celý život.

Personalizované hrnčeky na fotografie

Urobte svoj obľúbený obrázok a nechajte ho položiť na hrnček. Otec bude môcť vziať svoje deti všade a neustále ich vidieť pri svojej šálke kávy alebo čaju.

Otcova vlastná zástera na grilovanie

Ak otec miluje grilovanie a vynikajúce jedlo, prečo mu nedarovať darček, ktorý môže na tento koníček použiť? S otcovým menom vytlačeným priamo na zástere bude každý vedieť, o aké vonkajšie oblečenie ide.

Tričká s ručnou potlačou

Medzi najväčšie personalizované darčeky patria darčeky od detí! V tento Deň otcov si zaobstarajte otcove obľúbené košele a prispôsobte si ich pomocou odtlačkov všetkých rúk! Farby na látky je možné kúpiť vo väčšine diskontných obchodov alebo obchodov s remeselnými potrebami. Bude mať darček, ktorý si môžete vážiť, pretože bude charakteristickým znakom jednej veľkosti, ktorú deti už možno nikdy nebudú!

Personalizované fotografie

Kedykoľvek sa otec pozrie na hodinky, dostane ma s týmto osobným darčekom. Spýtajte sa ho, aká je jeho obľúbená fotografia, a urobte z nej kúsok času. Skvelé na zachytenie „okamihu v čase“ v živote jeho rodiny!

Personalizované plakety a ocenenia

Každý otec miluje, keď mu niekto hovorí, že je # 1! Prečo mu teda tento rok neudeliť plaketu alebo cenu, ktorá ukazuje, že si myslíš, že je najväčší! Môžu byť jednoduché ako niečo vytlačené z domáceho počítača na sklenenú alebo kovovú dosku, ktorú môže zavesiť na svoju stenu.

Možností darčekov je neúrekom! Personalizované darčeky ku Dňu otcov budú určite rok čo rok hitom!